Vultur3s1987

Forum Grunt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Personal Information

  • Country
  1. -Tvoj RGC nadimak: *BeLZeBuB* -Soba: Serbia -Razlog: AFK -Dokaz: http://ladder.rankedgaming.com/game.php?room=28&gid=4049761 U lobiju sam im rekao da idem na wc a i bilo je gluvo doba cak sam i napisao da mislim da se nece napuniti brzio, nisam vidio ni da su radili pauzu ni da su pitali za mene. Ne znam jesam li u zivot livao u sdr, pls unbun uopste nije bilo namjerno, vratio sam se oko 7 ipo minuta al je vec ibilo kasno.
  2. Nastala je zastara niste nam dostavili potrebna dokumenta za ban na vrijeme. Stefane Stefane
  3. Vase RGC korisnicko ime *BeLzEBuB* Zahtev za ban:mwaruwari Razlog : Lik dodje u room svako malo, da ljudima sto mu daju share prodaje sve iteme, valjda ga to pali, mene nije bilo zabavno. CM mi prodao sve iteme, nadam se ladjenju. Replay: http://parser.rankedgaming.com/replay.php?replay=1506630060
  4. RGC nadimak: *Belzebub* Soba:Serbia Razlog:Leave Jel moze unbun i objasnjenje sta da radim da mogu lijepo da se alt tabujem ponnekad iz game a da mi se ne sjebe grafika? Uopste ne volim da livam gejm u SRB room al ovo je bila vise sila, znaci ako moze objasnjenje za moj problem ne mora unbun.